RF och specialförbunden till Skanstull

Nya Idrottens Hus skapas i Folksamhuset i Skanstull

TRIVSEL

För att skapa förutsättningar för stor trivseln på vår nya arbetsplats har trivselregler arbetas fram.

Trivselreglerna är framtaget tillsammans med medarbetare från SF/RF/SISU under tre workshops, hösten 2015.

Trivselregler är det beteende och förhållningssätt som vi gemensamt kommit överens om ska gälla i det nya kontoret. De gäller övergripande i alla ytor och funktioner.

Över tid kommer trivselreglerna utvärderas och utvecklas för att du som medarbetare på bästa möjliga sätt ska kunna nyttja din arbetsplats.

De är till för att förenkla hur kontoret ska fungera – och de gäller för alla!

INREDNING

Vår nya arbetsplats kommer genomsyras av RF/SIUS och specialistförbunden står för och inspiration till inredning och möblering kommer från våra olika idrotter.

Läs och se mer under den separata sidan om inredning och möblering.

Här kan du se vad som har beslutats kring inredning och möblering, vad arbetsgrupperna har haft i uppdrag vid vad av inredning/möblering samt inspiration de haft att utgå i från.

LOKALEN

Våra lokaler är fördelad över plan 4, 5, 6 och 7.

Lokalerna renoveras, av hyresvärden Folksam, till en god modern standard. Principen är öppet landskap för arbetsplatserna med god tillgänglighet till förråd, friskvård och träningsanläggningar i fastigheten. Läs mer om det under Inspiration.

Du kan klicka på respektive bild för att förstora upp.

  • Klicka här för att öppna planriktning över plan 4
  • Klicka här för att öppna planriktning över plan 5 entréplan
  • Klicka här för att öppna planriktning över plan 6
  • Klicka här för att öppna planriktning över plan 7

HUSET OCH LÄGET

Fastigheten har ett strategiskt bra läge på Södermalm, med goda kommunikationer – ca 5 minuters promenad till Ringens Galleri från vilken både tunnelbana och flertalet bussar stannar. Kommer du med motorcykel får du parkera den på gatan.

I området finns ett stort utbud av butiker och restauranger inom promenadavstånd. Den trivsamma omgivningen präglas av en härlig innerstadskänsla i kombination med grönområden och vattennärvaro.

Söderstaden är ett prioriterat tillväxtområde med beräknad färdigställande 2030. Söderstaden ska fungera som Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunt med ett stort utbud av arrangemang inom idrott, kultur och nöjen samt etableringar inom handel, kontor och service.